Finsys wordt partner van Taxatievergelijk.nl


Service Provider kiest voor kwalitatieve taxaties

BREDA - Finsys gaat vanaf 16 december 2009 als eerste Service Provider van Nederland de diensten van de website Taxatievergelijk.nl aan haar deelnemers introduceren. Hiermee onderstreept Finsys hoe belangrijk het is om gebruik te maken van gespecialiseerde en kundige taxateurs.

In 2003 lanceerde BIJN Real Estate de website www.taxatievergelijk.nl; een site die veel opschudding veroorzaakte in makelaarsland. De site heeft namelijk als doel de consument een kwalitatief goed taxatierapport aan te bieden tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Doormiddel van een uniek waarderingssysteem kan de consument, die gebruik maakt van een van de taxateurs die is aangesloten bij Taxatievergelijk.nl, de diensten van de taxateur waarderen op kwaliteit. Aan de hand van de prijs en de reviews kan de klant snel een passende taxateur uitzoeken. Een NWWI rapport kan als extra eis worden toegevoegd. Om deze reden melden erkende en gecertificeerde taxateurs door het hele land zich massaal aan om op een transparante manier online hun taxatierapporten aan de man te brengen. Hierdoor is Taxatievergelijk.nl thans goed voor 8000 taxatieopdrachten per jaar.

Speciaal voor het intermediair heeft Taxatievergelijk.nl een Partnerprogramma geintroduceerd zodat dit gebruik kan maken van de vele voordelen van de website. Daar de banken steeds scherpere eisen stellen aan de kwaliteit van de taxateurs heeft Finsys al haar deelnemers via het extranet toegang gegeven tot deze module. Via deze module kunnen zij samen met de klant de beste taxateur voor de beste prijs selecteren.

Over de BIJN Real Estate BV
BIJN Real Estate, onderdeel van de BIJN Group, is specialist op het gebied van het online vergelijken van producten en diensten die voor de aankoop en de verkoop van een woning belangrijk zijn. In 2003 lanceerde het bedrijf de site www.taxatievergelijk.nl. Door het succes van dit concept breidt het netwerk van BIJN Real Estate snel uit met vergelijkbare sites als: www.bouwkeuringvergelijk.nl, www.makelaarvergelijk.nl en www.energielabelvergelijk.nl. Kijk voor meer informatie op www.taxatievergelijk.nl en www.bijn.nl

Over Finsys
Finsys, kort voor Financieel Transactie Systeem B.V., is een financiele groothandel voor de (assurantie) tussenpersoon. Finsys biedt haar diensten alleen aan, aan het financieel intermediair. Zij richt zich niet op de eindconsument oftewel de particulier. Finsys is al sinds 1997 actief in de financiele branche. Daarmee is Finsys een van de langst, dan wel niet de langst bestaande financiele service provider in Nederland. Finsys is aangesloten bij Service Providers Nederland. Kijk voor meer informatie op www.finsys.nl.