BIJN gaat deelnemen aan Verzekeringsbranchedag 2010


Breda - 16 september 2010 - BIJN heeft vandaag bekend gemaakt dat ze deel gaat nemen aan de Verzekeringsbranchedag 2010.

Op 24 november 2010 vindt in De Doelen in Rotterdam de Verzekeringsbranchedag 2010 plaats. BIJN is uiteraard van de partij om het intermediair te attenderen en te enthousiasmeren voor onder andere haar Partnerprogramma op het gebied van taxatie en bouwkeuringen en voor haar hypotheekleads op basis van No-Cure-No-Pay.

AssurantieMagazine en Het Verzekeringsblad willen met deze branchedag opnieuw en ditmaal voor het eerst gezamenlijk een stem geven aan de vele uitdagingen waar de branche voor staat. Een stem die recht doet aan de diversiteit, maar ook de onderlinge samenhang van de sector.

Samen met 1.500 branchegenoten is er een programma vol relevante vakinformatie en mogelijkheden om op niveau te netwerken in een mix van plenaire programmaonderdelen, parallelsessies, informatiemarkt en netwerkevents.

Dagvoorzitter Jort Kelder staat garant voor een forse dosis verbaal vuurwerk en krijgt de opdracht om geen enkele ruimte open te laten voor vage prietpraat.

Kom 24 november 2010 naar De Doelen in Rotterdam en maak persoonlijk kennis met BIJN.

Kijk voor meer informatie op : Verzekeringsbranchedag.